Välkommen till NaturKurCoachen

NaturKurCoachen.

Vill du känna dig bättre och piggare. Önskar du må bättre i kropp och själ men inte vet var du skall börja. Som din Hälsovägledare ökar jag din förståelse för hur hälsa kan förebyggas och botas.

Jag arbetar med :

  • Föreläsningar ” Hålla det friska friskt genom örter och huskurer”. Önskar Du att din arbetsplats , din personal eller din arbetsplats skall vara en hälsobefrämjande arena. Då har jag receptet!  Jag tar med mig naturen in till er arbetsplats eller hem till er . Här kommer jag att berätta om olika kurer med örter ifrån naturen som hjälper oss människor att hålla sin hälsa frisk.
  • Energimassage/ Reiki Healing. Reiki är en behandlingsform där klienten ligger helt fullt påklädd på en massage bänk eller sitter på en stol. Jag håller mina händer en bit ifrån klientens kropp på olika positioner. Det är bla hormonet oxytocinet som fristätts och då minskar stress, ångest, depression och smärta.
  • Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reiki behandlingar.

”Hälsa är att må bra-och att ha tillräckligt med resurser för att klara vardagens krav- och att kunna förverkliga sina personliga mål.”

Se sidan OM MIG SJÄLV vilka mina utbildningar är.

Mail: carola@naturkurcoachen.se

Mobil: 070-3353185

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s