Om mig Själv

img_1033

Hej !

Mitt namn är Carola Freytag och jag är utbildad diplomerad naturterapeut och diplomerad hälsovägledare. Min resa med örter och huskurer och den andliga resan började när sonen var 3 år. Han hade astma och fick ta mycket mediciner och det kändes helt fel för mig att han skulle hålla på med detta. Då hade jag en kollega som kände en kvinna som var naturterapeut. Jag har gjort min utbildning hos henne och därefter tagit mitt diplom.

Genom mina egna erfarenheter har jag lärt mig att ta till olika huskurer av örter,  göra olika omslag och bada fotbad när vi har obalans i vår kropp. Idag har min son ingen astma.

För mig är hälsa inte bara att du är sjuk. Det betyder också att du mår bra i kroppen, i själen och tillsammans med andra människor.

Att hålla det friska friskt!

Att ge och få energi är att landa i oss själva och det har jag fått erfara och erfar varje dag .

Livet är en berg och dalbana ibland går det upp och ibland går det ner . Det gäller att hantera de här stadierna på bästa sätt. Det finns små lätta knep att ta till på vägen som jag gärna lär ut.

Livet är fantastiskt !

Bästa Hälsningar

Carola Freytag-NaturKurCoachen                                                                                             Mail: carola@naturkurcoachen.se                                                                                               Tel: 070-3353185

.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s